Fashion trends en kleuren voorjaar/zomer 2019

 

Fashion trends en kleuren voorjaar/zomer 2019

Dit voorjaar en zomer zie je heel veel felle kleuren. De fashion trends zijn : lange zwierige rokken op of net over de kuit, grote mannen pakken, geel in combinatie met roze, sjaals en waanzinnig grote hoeden, platte makkelijke schoenen, roesjes op jurken, overal franjes, felle neon kleuren, pofmouwen, doorzichtige stoffen, enorme bossen sieraden, tie dye stoffen, kleding in lagen en glitter!

Vooral de wilde kleur combinaties zoals knal roze met neon geel vind ik heel leuk. Als je naar de verschillende Catwalks kijkt is geel de kleur die er echt uitspringt op de voet gevolgd door allerlei sharkeringen van roze. Beide heel mooi ook met de diep donker blauwe kleur Eclipse Blue die er dit voorjaar is. En dan is er natuurlijk nog DE kleur voor 2019, het prachtige living coral!

Wat de sieraden betreft, blijven de oorbellen groot en het liefst met veel variatie. Leuke single oorbellen gecombineerd met piercings (als je meerder gaatjes in je oor hebt) en aan iedere oor een andere set.

De kettingen zijn gelayerd in bosjes. Alle edelstenen en vooral de kleurrijke passen heel goed in dit zomer beeld. Fel peridoot groen en aventurijn geel of een leuke set in fanta oranje carneool zullen het goed doen.  Maar ook het zachte roze rozenkwarts en het klassieke blauwe lapis lazuli zijn een aanwinst voor je garderobe die je de hele zomer (en winter) kan dragen.

Ik verheug me op al die kleuren en kan niet wachten tot ik het aan kan? En jij?
Wat is jouw favoriete zomerkleur?

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

 

maud

 

 

Foto : Bohemian peridot oorbellen, Chakra oorbellen gele aventurijn,Carneool Amazone You oorbellen, Happy Tear Drops Rozenkwarts, Hot Pink Blooming oorbellen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *