Energie van deze week

Energie van deze week

InTu is een afkorting van intuitie, wat je uit kunt spreken als “into you” en dat heeft zo zijn reden.

Edelstenen en spirituele symbolen hebben een bijzondere trilling die je op een zachte manier helpen om vanuit je hart en intuitie te leven. Uiteindelijk is er niemand die beter weet wat jij nodig hebt dan jijzelf.
In deze tijd worden we gevraagd om van binnen naar buiten te leven en de gezuiverde stenen die ik in de InTu sieraden verwerk begeleiden je hierbij op jouw unieke pad.

Het mooie is dat ze op een zachte manier op een onbewuste laag altijd precies die energie afgeven en absorberen die er op dat moment nodig is. Vibration works in mysterieus ways 🙂
Er zit dan ook altijd een omschrijving van de energie van de stenen en of het symbool bij het juweeltje wat je koopt. Zo kan je de boodschap op je gemak nog eens nalezen.

Als je het trouwens leuk vindt om je intuitie aan te spreken en de edelsteen van de week te kiezen ga dan even naar de InTu edelstenen pagina.
En kijk welke edelsteen er NU voor jou naar voren springt, lees dan de omschrijving en wat deze edelsteen deze week voor jou betekent.  En neem die energie als het ware mee je week in.

I honor how I want to feel

Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik onder andere een energie healer & (psychic) reader. Via social media kom je met enige regelmaat de ‘kies je kaart’post tegen. Een leuke speelse en laag drempelige manier om je intuitie aan te spreken. En vervolgens naar jouw antwoord voor de week te luisteren zodra de kaarten worden omgedraaid.

En soms… draai ik een afgestemde kaart met de energie van die betreffende week voor je. Voor deze week (22) is dat ‘ I honor how I want to feel’.

In de energie gaat het steeds weer over ‘je gewaar zijn’. Je afstemmen op je intuitie en kijken wat er in het hier en nu is. Zonder oordeel vanuit jouw zogenaamde ‘nul punt’of ‘neutrale plek’ kijken wat er is.

We zijn zo vaak bezig met de wereld, het grotere geheel en een wezenlijke bijdrage willen leveren, dat we soms vergeten om te kijken naar wat er in ons leeft.
Hoe voel je je? Simpele en soms in de waan van de dag, best lastige vraag. De fluistering van je intuitie is soms moeilijk te verstaan. Het mooie is wel dat het net als bij je spieren kan trainen.

Het gaat er deze week vooral om dat je een groot ‘ja’ geeft naar jezelf.

Kijk waar het knelt en wat je nu kan loslaten zodat je nog meer ruimte maakt voor jezelf, voor ontvangen en voor plezier.

Een korte zelf healing?

Geef jezelf hier vandaag de ruimte voor en ga even zitten voor een korte zelf healing. Breng je aandacht naar je lichaam.
Is er soms een bepaalde plek die je aandacht vraagt? Ga hier dan naartoe en onderzoek het gewoon even zonder het in te willen vullen of te vinden dat je het moet weten. Gewoon simpelweg voelen.

Welke vorm heeft die plek, is het ruw of is het glad. Bekijk de details. Welke kleur heeft het? Hoe voelt die kleur? Is het van jou of van een ander? Is het van nu of uit een andere tijd?
Wees nieuwsgierig, onderzoek het en neem daar gewoon even de tijd voor.

En dan… dan, maak je een bewuste keuze. Wil je het houden of laat je het gaan?

Laat het dan gaan… en zie hoe het uit je lichaam en de ruimte om je heen verdwijnt. Ga met je aandacht even terug naar de plek in je lichaam, zie hoe het er nu uitziet en de ruimte die er is ontstaan.
Hoe voelt het nu? Schrijf hier denkbeeldig even je naam op en vul de plek op met een mooie heldere kleur die er nu in jou naar boven komt.  Hoe voelt dat?

Als je dat wat niet van nu of van jou is laat gaan ontstaat er ruimte om nieuwe cadeautjes te ontvangen en meer en meer vanuit je hart en intuitie te leven.

 

Maak er een mooie week van! En als je het leuk vindt om je ervaringen van deze zelfhealing met me te delen? Laat hieronder dan gerust even een bericht voor me achter.

 

Follow Your InTuition

 

 

 

 

 

Maud

 

P.S. Kijk ook even in onze edelsteengids, volg je intuitie en kijk welke edelsteen je deze week ondersteund op jouw pad

kaartendek :  The Universe has your back – Gabby Bernstein

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *