WELKE EDELSTEEN TREKT JOUW AAN?

InTu is een afkorting van intuïtie en InTu juweeltjes zijn met de hand  gemaakt om op een dieper niveau met je te resoneren. Hier kan je edelstenen en hun spirituele betekenis zoeken. Ze zijn gemaakt om je met je eigen waarheid te verbinden en om je persoonlijke innerlijke reis kracht bij te zetten. Of je je nu aangetrokken voelt tot een helende edelsteen of tot een eeuwen oud spiritueel symbool ik geloof dat je exact dat aantrekt waar je hogere zelf op dit moment naar op zoek is. 

Ieder edelsteen en ieder symbool wat ik voor de exclusieve InTu juweeltjes gebruik is niet alleen gekozen om haar uiterlijk en uitstraling maar ook om haar betekenis en symboliek. Ik kies de edelstenen en materialen persoonlijke met zorg uit en werk alleen maar met hoogwaardige materialen als goldfilled en sterling zilver om zo jouw duurzame oorbellen, ketting, armband of ring te maken.

GRAAG NODIG IK JE UIT OM JE INTUITIE TE VOLGEN EN DE EDELSTEEN TE KIEZEN DIE NU BIJ JOU PAST

Kijk naar de afbeeldingen van de edelstenen hieronder. Welke edelsteen spreekt je direct het meeste aan? Van welke krijg je het warm? Van welke steen gaat je hart direct een beetje sneller kloppen?

Klik hem vervolgens aan en lees de bijbehorende energie en betekenis. Je zal zien dat deze exact klopt. Believe it or not…dat is hoe energie werkt!

Agaat

Amazoniet
Amethist
Apatiet
aventurijn groene edelsteen
berg kristal kwarts
Carneool
Chalcedoon
Granaat
ioliet edelsteen betekenis
Jade
Koraal
Labradoriet
Lapis Lazuli
Maansteen
Onyx
andes opaal edelsteen
Parel
Parelmoer
sieraden met edelsteen peridot
Pyriet
rozenkwarts edelstenen
sodaliet edelsteen
Tijgeroog
turquoise edelsteen

Disclaimer : De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. InTu Jewelry neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de werking of uitstraling van de edelstenen.