de zomer atelier collectie

Lancering van de zomer Atelier collectie

 

handmade with love & positive energy

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door edelstenen en fossielen. En je kunt me niet blijer maken dan wanneer ik iets kan creëren.  Voor al mijn creaties zoek ik de edelstenen zorgvuldig uit.
Of je zou ook kunnen zeggen dat het andersom is, de stenen vinden mij. Het voelt in ieder geval vaak alsof ze al een tijdje op me hebben liggen wachten. Het sieraad wat uiteindelijk ontstaat is op haar beurt vaak weer bedoeld voor een speciaal iemand.  De energie van de steen heeft op een magische manier een match met haar ontvanger en ik krijg regelmatig terug dat het juweeltje energetisch heel fijn aanvoelt.

Als dat gebeurd maak ik steeds weer een sprongetje van blijdschap, want dat is exact waarom ik 10 jaar geleden met de InTu jewelry webstore begonnen ben.  Exclusieve hoogwaardige sieraden maken die mooi tijdloos en draagbaar zijn, maar die óók een diepere betekenis en energie meegeven.

unieke items op maat gemaakt vanaf 23 Mei 2022 te Koop.

Het begon allemaal met oorbellen en Tree of Life hangers maken van 20/14 karaat Gold filled draad. Een heerlijk materiaal om mee te werken. Het heeft de kleur en eigenschappen van puur goud en gaat net als goud bij juist gebruik een heel leven lang mee. Lekker duurzaam dus, maar een stuk beter betaalbaar dan puur goud.

hoe werkt het?

Naast de vaste collecties maak ik met regelmatig nieuwe creaties. Zo is er altijd wel iets nieuws in de shop. Ook is het vaak mogelijk om iets custom made te laten maken. Mocht je een paar oorbellen zoeken in een bepaalde kleur voor een bruiloft bijvoorbeeld.

Iedere zomer komt er een speciale zomer collectie met handgemaakte One of a Kind oorbellen. Van ieder exemplaar wordt er maar één uniek paar gemaakt. De OOAK zomer22 collectie die je hier ziet gaat vanaf Maandag 23 Mei om 15:00 uur in de verkoop.

Wees er op tijd bij, want van iedere creatie is er maar één. 

 

 

Kun je niet tot maandag wachten?  Kijk dan ook even bij de InTu atelier collectie voor alle exclusieve one of a kind oorbellen die je nu al kunt bestellen.

 

 

 

Keep Shining!

 

 

 

 

 

Maud

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.