De kracht van Geel

De kracht van Geel

Als er een kleur is waar je direct vrolijk van wordt is het geel wel. Het leuke is, het is dé kleur die je overal ziet deze zomer!

En wist je ook dat geel de kleur van het boeddhisme is? Geel staat binnen het Boeddhisme voor, wijsheid, bescherming, leren, reizen, zelfvertrouwen, studie, communicatie en de geest.
Het zou negatieve invloeden verbannen en je spirit helpen bij het verkrijgen van wijsheid en het aantrekken van succes in je leven.

Als je geel draagt of om je heen ziet doet dit iets met hoe je je voelt. Het heeft zijn geheel eigen energie, net zoals dat bijvoorbeeld bij edelstenen het geval is.
De betekenis van Geel gaat dan ook over, energie, optimisme, nieuwsgierigheid, licht en hoop.  De vrolijke kleur geeft je de power om te bereiken wat je wilt.

Ze zeggen ook wel eens als je je huis geel zou verven voordat je het bordje ‘te koop’ in je tuin zet, het heel snel verkocht is. Gaat misschien een beetje ver, alhoewel het de stralen wel flink zal opvrlijken ;-). Voor mij is het vooral een kleur waar ik of ik nu wil of niet automatisch vrolijk van wordt als ik hem zie. En het leuke is dat we zowieso heel veel gaan zien deze zomer!

De leukste gele sieraden hebben we voor je verzameld op onze geel pagina.

 

En uh, alvast hele vrolijke paasdagen !

 

Groetjes,

 

 

 

Maud

 

foto : Happy Tear Drops oorbellen geel aventurijnChakra 3 ketting, tassle agaath armband geel, vespa scooter, T-shirt en Schoenen Zara,  Gouden Chakra oorbellen gele aventurijn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *