De kleur van 2019 is Living Coral

 

De kleur van 2019 is Living Coral

Pantone

Ieder jaar bepaalt het kleuren instituut Pantone wat de kleur van het komende jaar is. In 2018 was dit de kleur Greenery. Het jaar daarvoor was het Ultra Violet en nu is het het warme Living Coral.  Pantone is kleur trendsetter en toonaangevend insituut als het gaat om het publiceren van kleurcoderingen die over de hele wereld worden toegepast. De kleur living Coral gaan we dan ook veel terug zien in zowel ons interieur als het modebeeld in 2019. Afgelopen Herfst zag je het op de verschillende Catwalks al langskomen.

Trendkleur
Pantone beschrijft Living Coral als een levendige koraaltint met een gouden ondertoon die het leven bevestigt, energie brengt en verzacht.  “Living Coral omarmt ons met warmte en comfort en biedt ons energie en doorzettingsvermogen in een wereld die continue in beweging is.”

“Als een tegenreactie op de overvloed aan digitale technologie en sociale media zoeken we authentieke en meeslepende ervaringen die verbinding en intimiteit mogelijk maken. De aard van PANTONE 16-1546 Living Coral is gezellig, pittig en aantrekkelijk. De kleur verwelkomt en stimuleert luchtigheid. Symboliserend voor onze aangeboren behoefte aan optimisme en vreugdevolle bezigheden, belichaamt PANTONE 16-1546 Living Coral ons verlangen naar speelse expressie.”

Ik verheug me er enorm op. Wil je onze coral kleurige creaties nu al bekijken? Kijk dan vast even op onze speelse coral kleur pagina.

 

Groetjes,

 

 

 

 

Maud

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *