De energie van de Volle Maan van 3 juli 2023

De energie van de Volle Maan van 3 juli 2023 – 13:40 uur

thema : bestemming

Het eerste halve jaar van 2023 zit er op en dit is een mooie tijd om doelen opnieuw onder de loep te nemen.  Vanmiddag is het de eerste Super Maan van dit seizoen

Deze spectaculaire Supermaan schijnt het licht op je diepste ambities en verlangens.  De Volle Maan staat in Steenbok het rotsvaste teken van ambities. En met de zon die in het koesterende verzorgende en heilig vrouwelijke teken van Kreeft staat is dit een herinnering om trouw te blijven aan je hart terwijl je ook helemaal voor dat wat je tastbaar wilt bereiken gaat.

De Supermaan geeft een versnelling van de dingen aan.  Als je de intenties die niet meer bij nu horen laat gaan kunnen je plannen veranderen. Het kan zijn dat je nadenkt over hoe je meer balans tussen je privé en je carrière kunt krijgen. De doelen die je in het begin van het jaar hebt gesteld zijn misschien minder aantrekkelijk geworden als je zo terug kijkt.  En het kan goed zijn dat je een nieuwe visie voor een blijere toekomst hebt. Als er een tijd was om in jezelf te geloven dan is het nu. Het is een tijd om al het oude af te breken zodat je het nieuwe zonnigere pad kunt inslaan.

Heb je last van onderwaardering laat het licht van deze Maan dan vooral op je ongelofelijke grote waarde schijnen. De wereld heeft je nodig. En als je het gevoel hebt dat iets of iemand niet helemaal achter je staat dan is het tijd om het te laten gaan.

Het kan zijn dat je je hierbij van je hoofd naar je intuïtie geslingerd voelen.  Laat onzekerheden, negatieve zelfpraat, de uitkomst willen controleren, je zorgen maken en jezelf te serieus nemen gaan.

Wees zacht voor jezelf, jij verdiend het beste! Dit is precies waar je voor gekomen bent : leren, groeien en je ontwikkelen naar een grotere wijsheid en een groter bewustzijn.

Geniet van deze Volle Super Maan!

 

 

 

 

 

 

Maud

 

P.S.  Vergeet je edelstenen en edelsteen sieraden niet in het Volle Maanlicht te leggen (dat mag ook achter glas op de vensterbank). Dat maakt ze schoon en zorgt ervoor dat ze weer gaan stralen. Kijk voor alle handcrafted InTu sieraad creaties met het maan symbool ook eens op onze maansymboolpagina

 

schrijf je in en laat je inspireren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *