De energie van de Volle Maan van 13 juli 2022

de energie van de volle maan

De energie van de Volle Maan van 13 juli 2022 -20:38

 

De Volle  Super Maan in Steenbok staat gepland om 20:38 uur vanavond. Tijd om je edelstenen (sieraden) in het maanlicht te leggen zodat ze zich weer heerlijk kunnen opladen.

Deze spectaculaire Supermaan zal licht brengen op je diepste ambities en verlangens.  Met de zon in Kreeft (het teken van het heilige vrouwelijke, de verzorgster en de moederenergie) en onze Maan in Steenbok (het rotsvaste teken van ambitie) is dit een herinnering om trouw te blijven aan je hart terwijl je naar de hemel rijkt.

Als er een tijd was om in jezelf te geloven dan is het nu. Deze Volle Maan loopt samen met Pluto de planeet van kracht, controle en wedergeboorte.  Het is een tijd om al het oude af te breken zodat er weer een nieuwe fundering van de grond af opgebouwd kan worden.  Heb je last van onderwaardering laat het licht van deze Maan dan vooral op je ongelofelijke grote waarde. De wereld heeft je nodig. En als je het gevoel hebt dat iets of iemand niet helemaal achter je staat dan is het tijd om het te laten gaan.

Het kan zijn dat je je hierbij van je hoofd naar je intuïtie geslingerd voelen. Je hart kan het ene zeggen, maar je hoofd het andere, waardoor het moeilijk is om je ware gevoel te ontdekken en delen. Een vertekend beeld kan tot gemengde gevoelens, angst, besluiteloosheid  en een slecht beoordelingsvermogen leiden. Laat onzekerheden, negatieve zelfpraat, de uitkomst willen controleren, je zorgen maken en jezelf te serieus nemen gaan.

Wees zacht voor jezelf, jij verdiend het beste. Dit is precies waar je voor gekomen bent : leren, groeien en je ontwikkelen naar een grotere wijsheid en een groter bewustzijn.
Neem de tijd, mediteer, maak verbinding met water, beweeg je lichaam en knuffel met je kristallen. Vertrouw op je hart, doe dat waar je blij van wordt…en

Geniet van deze Volle Super Maan!

 

 

 

 

 

 

Maud

 

 

P.S.  Kijk voor alle handcrafted InTu sieraad creaties met het maan symbool ook eens op onze maansymboolpagina

 

schrijf je in en laat je inspireren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.