De energie van de Herfst | 22 september 21:21 uur

herfst winter 21

De energie van de Herfst | 22 september 21:21 uur

We zijn op weg naar de Herfst en dat geef weer een hele nieuwe energie. Op 22 september staat de zon om  21:21uur exact recht boven de evenaar en begint de Herfst officieel dit jaar.

Het aantal uren dag is dan precies gelijk aan het aantal nacht uren en vanaf dan zullen de dagen weer korter gaan worden. De Zomer is een tijd van naar buiten gaan, vieren en oogsten wat je gezaaid hebt. De Herfst is er een van loslaten en verandering.

Vroeger moest de oogst in deze tijd nu echt binnen zijn. Alle overtollige ballast werd losgelaten om de winter door te kunnen komen.

We keren meer naar binnen  en het is een mooie tijd om te kijken wat jij allemaal hebt gezaaid en geoogst in de afgelopen periode.

Waar heb je aan gewerkt en wat heeft dit je op verschillende vlakken zoal opgeleverd? Waar ben je dankbaar voor? En welke ‘zaadjes’ neem je mee de winter in om straks meer ruimte te kunnen geven?

En wat is het wat je daar NU echt voor gaat loslaten om dit te kunnen gaan realiseren?de energie van de herfst 22 september 2021

 

De Herfst kleuren zijn warm met heerlijke bruin oranje tot rode tinten. Kijk welke kleur jouw unieke verhaal vertelt deze Herfst.

Er staan weer een aantal  met liefde en positieve energie gemaakte nieuwe creaties voor je klaar om je eigen persoonlijke match te maken. Herfst sieraden in carneool oranje, onyx zwart, lapis lazuli blauw en tijgeroog bruin ,maar ook lekkere felle kleuren als rood, pink en gras groen.

 

Het is een mooie tijd om het leven te vieren

Geniet van de Herfst, de gezellige tijd van samen zijn, samen bord spelletje doen, mooie boswandelingen, inzichten en gesprekken.

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

Maud

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *