De 10 One of a kind oorbel ontwerpen van Juni

10 one of kind ontwerpen voor juni

Lancering van de One of a kind ontwerpen in Juni

handmade with love & positive energy

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door edelstenen en fossielen. En je kunt me niet blijer maken dan wanneer ik iets kan creëren.  Voor al mijn creaties zoek ik de edelstenen zorgvuldig uit.
Of je zou ook kunnen zeggen dat het andersom is, de stenen vinden mij. Het voelt in ieder geval vaak alsof ze al een tijdje op me hebben liggen wachten. Het sieraad wat uiteindelijk ontstaat is op haar beurt vaak weer bedoeld voor een speciaal iemand.  De energie van de steen heeft op een magische manier een match met haar ontvanger en ik krijg regelmatig terug dat het juweeltje energetisch heel fijn aanvoelt.

Als dat gebeurd maak ik steeds weer een sprongetje van blijdschap, want dat is exact waarom  ik  10 jaar geleden met de InTu jewelry webstore begonnen ben.  Exclusieve hoogwaardige sieraden maken die mooi tijdloos en draagbaar zijn, maar die óók een diepere betekenis en energie aan haar drager meegeven.

unieke items op maat gemaakt vanaf 1 Juni 2021 te Koop.

Het begon allemaal met oorbellen en Tree of Life hangers maken van 20/14 karaat Gold filled draad. Een heerlijk materiaal om mee te werken. Het heeft de kleur en eigenschappen van puur goud en gaat net als goud bij juist gebruik een heel leven lang mee. Lekker duurzaam dus, maar een stuk beter betaalbaar dan puur goud.

Dit jaar wil ik het iets anders doen.

hoe werkt het?

Tijdens de Volle Maan van 26 Mei 2021 introduceer ik 10 nieuwe one of a kind  Gold filled statement oorbellen op een speciale one of a kind pagina.

Ze worden in eerste instantie in schetsvorm gelanceerd en er zit een video bij zodat je ze allemaal rustig kunt bekijken.

Op 1 Juni komen ze dan vanaf 15:00 uur te koop en kan je jouw unieke paar reserveren en betalen. In de week hierop ga ik ze vervolgens persoonlijk voor je maken.

Alle one of a kind ontwerpen worden in 20/14kt Gold filled gemaakt.

Kleine aanpassingen zijn altijd mogelijk. Mocht je de Teardrops bijvoorbeeld liever in sterling zilver willen dan kan dat gewoon.

 

Kan je niet wachten op een uniek voor jou gemaakt paar oorbellen, kijk dan bij onze handgemaakte Statement oorbellen. Hier vindt je de one of a kind exemplaren die al helemaal klaar en te bestellen zijn.

 

Keep Shining!

 

 

 

 

 

Maud

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *