CONTACT

Heb je een vraag over je bestelling, uitverkochte creaties of iets anders? We horen heel graag van je. Je kan ons het beste mailen . Je ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord. Door onze diverse werkzaamheden is het helaas niet mogelijk om ons te bezoeken.

KLANTENSERVICE
Heb je een vraag over onze sieraad creaties, je bestelling of iets anders? Veel handige informatie vind je op de vragen en antwoorden pagina of de klantenservice pagina. Staat je antwoord er niet bij, neem dan contact met ons via het onderstaande contactformulier.

BUSINESS TO BUSINESS
Zoek je een uniek op maat gemaakt bedankje voor je (coach) team? Of ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk of een betekenisvol cadeau voor in het kerstpakket, laat het ons weten. We denken graag met je mee en creëren graag iets bijzonders voor je.

WHOLESALE
Wil jij de unieke juweeltjes van INTU jewelry design ook in jouw winkel, salon of praktijk verkopen?  Wij zijn op zoek naar mooie verkoopadressen voor onze handgemaakte unieke juweeltjes. Neem contact met ons op en vermeld  je naam, telefoonnummer, de URL van je webshop/shop en het adres van je winkel bij je aanvraag. dan kijken we of we een match zijn en of de wederverkoop (i.v.m. o.a. locatie en positionering) mogelijk is.  Zodra we jouw informatie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag over een product of bestelling, we horen het graag.