Cadeau vol betekenis met omschrijving en feestelijk verpakt

Er is niets leukers dan wanneer je een bijzonder tijdloos sieraad krijgt van iemand die je lief hebt. Ben jij op zoek naar een betekenisvol cadeau? En wil je vriendin, moeder, zus of iemand anders een prachtige oorbellen, ketting, ring of armband met een diepere betekenis geven?

In onze  Cadeau Gids vind je allemaal tijdloze feestelijke sieraden met een bijzondere boodschap bij elkaar.  Zoek je een echte geluksbrenger, wil je haar zeggen dat ze een ster is of zoek je een cadeau in zilver of een one of a kind creatie in het duurzame gold filled? In de Cadeau Gids vind je allerlei cadeau ideeën lekker overzichtelijk bij elkaar, want dat shopt wel zo makkelijk!

Iedere cadeau komt met een mooie omschrijving van de betekenis van het symbool of de edelsteen en is altijd feestelijk verpakt.

Wenskaarten

We hebben leuke wenskaarten voor verschillende felicitaties en gelegenheden die je aan je bestelling kunt toevoegen.

  • Kies een kaartje dat bij je wensen past
  • Kies de cadeaus die je wilt schenken in de InTu shop: armbandenoorbellenringenkettingen of hangers
  • Laat een tekst achter bij de bestelnotities. Deze boodschap schrijf ik er dan met de hand voor je op.
  • Vul bij het verzendadres het adres van de gelukkige ontvang(st)er in

De edelstenen armbanden  uit het InTu atelier combineren prachtig met de oorbellen kettingen en ringen. Zoek bijvoorbeeld gemakkelijk een bijpassende ketting, ring of oorbellen op edelsteen of op kleur. Of kijk op onze symbolen pagina voor een krachtige fijne gold filled of zilveren ketting die haar outfit helemaal af maakt.

Cadeaubon

Mocht je niet weten wat te kiezen? Dan is een cadeaubon altijd een goed idee. Ze zijn twee jaar geldig en worden feestelijk als cadeau verpakt.

 

Heb je vragen of speciale verzoeken, neem dan gerust even contact met ons op (of start een live chat)

 

We wensen je alvast een hele fijne feestdagen!

 

Groetjes,

 

 

 

maud

 

 

 


 

 

 

 

 

 

.