Cadeau vol betekenis met omschrijving en feestelijk verpakt

Ben jij op zoek naar een betekenisvol cadeau voor een vriendin, je moeder of iemand anders die je in je hart gesloten hebt? In de InTu webstore vind je het ideale tijdloze cadeau met een bijzondere betekenis. Of je iemand nu wilt feliciteren met een nieuwe start, een huwelijk, moederdag, omdat ze geslaagd is of gewoon omdat je haar wil laten weten dat je om haar geeft. Zeg het met een tijdloos cadeau met bijzondere boodschap.

Iedere Gift komt met een mooie omschrijving van de betekenis van het symbool of de edelsteen en is altijd feestelijk verpakt.

Gratis Gift Kaart

Ook doen we er een leuke Gratis Kaart bij zodat je het direct kant en klaar cadeau kan doen.

Wil je je cadeau (gratis) laten bezorgen? Geef dit dan aan bij je bestelling. En geef bij de opmerkingen aan ons door welke persoonlijke boodschap we voor je op de Kaart mogen schrijven. Wij schrijven deze dan met de hand voor je op, dat maakt het wel zo persoonlijk.

Een super leuke manier om iemand te laten weten dat je aan haar denkt!

De edelstenen armbanden van InTu jewelry combineren prachtig met de oorbellen kettingen en ringen. Zoek bijvoorbeeld gemakkelijk een bijpassende ketting, ring of oorbellen op edelsteen of op kleur. Of kijk op onze symbolen pagina voor een krachtige fijne goldfilled of zilveren ketting die haar outfit helemaal af maakt.

Cadeaubon

Ben je opzoek naar een origineel tijdloos cadeau maar kan je niet beslissen wat je zal geven? Geef dan een cadeaubon voor een betekenisvol juweeltje uit onze collectie!

We pakken hem graag feestelijk voor je in zodat je hem zo kant en klaar cadeau kunt geven.

 

 

schrijf je in en laat je inspireren