Ben jij op zoek naar een betekenisvol cadeau?

En wil je je vriendin, moeder, zus of iemand anders een prachtige ketting, ring of armband met een diepere betekenis geven? Kijk dan snel in de verschillende sub shops hieronder, want hier staan de leukste sieraden met edelstenen en symbolen overzichtelijk voor je bij elkaar.

Iedere cadeau komt met een mooie omschrijving van de betekenis van het symbool of de edelsteen en is altijd feestelijk verpakt.

Ook doen we er een leuk gouden feestdagenkaartje bij zodat je het direct kant en klaar cadeau kunt doen (lees meer over de speciale feestdagen cadeau verpakkingen)

Kies jouw cadeau hieronder

love cadeaus
verpakking-2020

Let Op! Bestellingen die voor 15:00 uur zijn gedaan doen we tot en met 18 December 2020 dezelfde dag nog op de bus. Bestel niet later dan zaterdag 19 December 2020. Het is heel druk bij de verzendbedrijven. We doen er natuurlijk alles aan, maar helaas kunnen we je voor de bestellingen na de 19de  December niet garanderen dat het er ook nog op tijd voor Kerst is. De bestellingen die na 19 December bij ons binnenkomen worden vanaf maandag 28 December weer verstuurd