VRAGEN & ANTWOORDEN

Wat is Goldfilled precies?
Goldfilled is een hoogwaardige legering van Goud met een ander metaal (meestal Koper). Het Goud wordt mechanisch door hitte en druk aan het basismetaal verbonden. Deze dikte van het Goud moet volgens de Amerikaanse standaard tenminste 1/20e van het totale gewicht uitmaken. Een legering is dus geen laagje dat er gemakkelijk afslijt.

Bij juist gebruik van een Goldfilled sieraad, zal het net als Goud (een leven) lang meegaan. Goldfilled blijft op kleur en het levert een mooie en betaalbare kwaliteit op die goed wordt verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan Goud. Goldfilled is wel weer duurder dan andere materialen omdat er een hoger gehalte Goud in zit.

Het InTu juweeltje staat op nabestelling wat nu?
Onze juweeltjes worden persoonlijk en in beperkte oplage gemaakt. Staat het in nabestelling dan betekent dat dat het item nu niet op voorraad is maar wel voor je kan worden gemaakt. Hou voor de levertijd zo’n 5 werkdagen in plaats van de gebruikelijke 2 werkdagen aan. Heb je hier een vraag over of heb je het met spoed nodig, neem dan contact met ons op.

Hoe weet ik of een armband mij past?
Bij elke armband staat een maat vermeld. De meeste edelsteen armbanden zijn op professioneel elastiek geregen op de gemiddelde polsmaat van 18 cm. Heb je een andere maat armband nodig, neem dan contact met ons op.

Hoe valt een lengte van een ketting?
Zie onderstaande afbeelding voor een indicatie.

Verkopen jullie de edelstenen, hangers en bedels ook los? 
Nee, de betekenisvolle InTu sieraden koop je als één geheel, tenzij het anders staat aangegeven bij een product.

OVER DE VERZENDING

Kan iets sneller worden geleverd? 
We leveren binnen 2 werkdagen. Heb je het sneller nodig neem dan even contact op. Als het mogelijk is, zullen we je pakje zo spoedig mogelijk verzenden.

Ik wil graag cadeautjes versturen naar verschillende adressen, hoe doe ik dat?
Het handigste is om een bestelling per gewenst afleveradres te plaatsen.

Ik wil iets retour sturen, hoe doe ik dat?
Op de retourneren pagina vindt je hoe je jouw ongebruikte (!) items kunt ruilen of retourneren.

Mijn bestelling is niet aangekomen, wat moet ik nu doen?
Als de bestelling er na 5 dagen onverhoopt nog niet is, neem dan contact op. We versturen gratis met normale brievenbuspost (postzegels) binnen Nederland. Daar zit geen track en trace code op.
Wil je zeker zijn, kies dan voor een track of trace brievenbus verzending.

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat doe ik nu?
Ga naar de klantenservice pagina, bij retourneren zie je staan hoe je dit het beste en het snelst opgelost krijgt.

DIVERSEN

Waar kan ik terecht met mijn klacht?
We vinden het belangrijk dat je blij bent met je InTu juweeltje en het met veel liefde draagt. Er kan in het proces natuurlijk altijd iets mis gaan. En van fouten leren we. Zo kunnen we onze services altijd weer verbeteren. Heb je een klacht neem dan direct contact met ons op.

Waarom krijg ik geen nieuwsbrieven?
Heb je je ingeschreven maar ontvang je onze wekelijkse InTu Inspiration mail met fijne extra acties, trend reports en  Maan(d) energie tips niet, controleer je spambox dan even.. Grote kans dat je hem daarin vindt.  Staat je bevestigingsmail hier ook niet bij, neem dan contact met ons op.

Wat betekent InTu eigenlijk?
InTu is een afkorting van intuïtie. De sieraden worden door Maud persoonlijk gemaakt. Behalve dat ze sieraden ontwerpster is, is ze ook edelsteentherapeut en energie healer. Ze combineert de kracht van edelstenen en symbolen met hoogwaardige materialen zoals goldfilled en echt zilver. Het resultaat zijn sieraden met een speciale betekenis, die je inspireren om je hart en intuïtie te volgen.

Verkopen jullie ook betekenisvolle Gifts voor bedrijven?
Ja, dat verzorgen we heel graag voor je.  Zoek je een op maat gemaakt bedankje voor je team,  een uniek relatiegeschenk of een betekenisvol cadeau voor in het kerstpakket, laat het ons weten. Neem contact op voor de mogelijkheden & inkoopprijzen.

Ik heb een eigen (web)winkel en zou graag zelf InTu jewelry verkopen, kan dat?
Neem even contact op voor de eventuele mogelijkheden.

 

 

schrijf je in en laat je inspireren