Boogschutter

 

Hallo Boogschutter 22 november – 21 december

 

 

22 November is het begin van het optimistische sterrenteken boogschutter.

Boogschutters worden vaak omschreven als geboren optimisten en eerlijke ruimdenkende visionairs. Maar kunnen ook heel goed overdrijven en te eerlijk of gul zijn met andermans geld.

Haar kleuren zijn licht blauw en paars. De edelstenen die bij boogschutters horen zijn : topaas, barnsteen, chrysocolla, jaspis, malanchiet, maansteen, tourmalijn en turquoise.

En als je het over de geboortesteen van de maand november hebt is dat het zonnige Citrien. Citrien is het kristal van geluk, rijkdom en overvloed.

Het geeft vreugde en energie aan iedereen die haar ziet. Citrien draagt de kracht van de zon en voelt weldadig warm, comfortabel, creatief, activeert,  geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid.

Ben je een boogschutter die geboren is in de maand December dan brengt Turquoise jouw extra geluk.  Turquoise is een efficiënte genezer die bekend staat om zijn beschermende en kalmerende eigenschappen. Het kristal stimuleert inzicht en creativiteit bij het oplossen van problemen en bevordert een vooruitziende blik.

Er zijn ook best wat bekende mensen die schutters zijn. Wist je bijvoorbeeld dat Ludwig van Beethoven een boogschutter was? Andere beroemde namen zijn : Walt Disney, Winston Churchill, Tina Turner, Edith Piaf, Jimmi Hendrix, Taylor Swift, Brad Pitt en Jay Z.

Wat is jouw sterren teken?

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

 

Maud

 

bron artwork :  tarot.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *