Blijf in flow met rozenkwarts

rozenkwarts edelsteen sieraden

Blijf in flow met rozenkwarts

It’s your light that lights the world

Als er een steen is die je de ware essentie van liefde leert, dan is het rozenkwarts wel. Het prachtige zacht roze kristal is dé steen van de liefde en het hart chakra. Hij opent je hart en zorgt vooral voor een zachte innerlijke genezing en eigenliefde. De steen kalmeert je en stelt je gerust. Het geeft je een gevoel van eigenwaarde en leert je om blij met jezelf te zijn zoals je bent, zodat je anderen ook kunt liefhebben om wie ze zijn.

Het is als een warm dekentje wat je om je heen slaat.  Op een zachte manier veranderd rozenkwarts de minder positieve energie in liefdevolle vibraties. Daarom is het heerlijk om het op je huid te dragen en ook heel fijn om een stuk Rozenkwarts om en in je huis of je praktijk ruimte te hebben.

Draag hem bij je in een ketting of armband en je ziet de wereld meteen vrolijker en vrijer tegemoet. Ben je opzoek naar vriendschap dan is Rozenkwart je steen. Het zal je helpen om contact met andere mensen te maken. Door een rozenkwarts sieraad te dragen zorg je voor een constante stroom van de zachte rozenkwarts energie in je energieveld. Het sieraad zendt de hoge love vibes uit om je intentie van zelfliefde steeds weer te ondersteunen.

En het leuke is als je de steen vaker draagt zal je ook zien dat je (nog) aantrekkelijker wordt voor je omgeving. Gelijke vibraties zijn nu eenmaal woest aantrekkelijk voor elkaar. En je zal ook merken dat je vanzelf (nog) meer oog krijgt voor al het mooie om je heen. Er is zoveel om je heen om dankbaar voor te zijn, we kijken wel, maar soms zien we het gewoon even niet. De wind door je haar, de zon op je huid, de vogels die zingen en de bloemen die bloeien.

Het is fijn om steeds weer met zachte hand terug gebracht te worden naar jouw hart en dat waar jij (wel) blij van wordt. En dat is precies wat de verzachtende bijna tedere energie van rozenkwarts voor je doet.

Leuke Rozenkwarts weetjes

Het kristal wordt geassocieerd met de energie van liefdevolle godinnen en heiligen zoals Venus, Maria en Quan Yin.

En Cupido de Romeinse God van de liefde zou rozenkwarts aan de aarde gegeven hebben als geschenk voor liefde passie en harmonie.

Het kristal hoort bij het Hart Chakra of 4de Chakra en de sterrenbeelden Stier, Kreeft en Weegschaal. Ben je nieuwsgierig welke edelsteen er bij jouw sterrenbeeld hoort? Je leest het in ons over edelstenen en sterrenbeelden blog.

Er is altijd een goede reden om je hart te volgen en Rozenkwarts in welke vorm dan ook om je heen te hebben en bij je te dragen.

 

Bestel hier  jouw rozenkwarts sieraad als reminder om van jezelf te houden en dat liefde altijd het antwoord is op welke vraag je dan ook maar zou kunnen hebben.

 

 

Groet,

 

Maud

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *