Aquamarijn Geboortesteen Maart

aquamarijn maart geboortesteen

 

Aquamarijn Geboortesteen Maart

Elke maand heeft zijn eigen geboorte steen die je extra geluk brengt. De Tree of Life of levensboom staat voor het leven zelf, groei en wijsheid.

Zo is de geboortesteen ketting Tree of Life niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een persoonlijke krachtige talisman die helemaal bij jou past.

De Geboortesteen ketting Tree of Life maart aquamarijn is gemaakt van verguld sterling zilver en hangt aan een goldfilled ketting.  Je kan de leuke balletjes ketting in de lengte van 40 cm of 45 cm bestellen. Goldfilled is een goud legering (door en door) en het heeft exact dezelfde kleur als goud. Het gaat net als goud bij normaal gebruik een heel leven lang mee.

Dit mooie ontwerp is voor ons gemaakt in Thailand en komt met goldfilled InTu ‘U’ label (it’s all about you!).

Aquamarijn brengt beweging, speelsheid en wijsheid. De steen kalmeert en vermindert stress en bestrijdt de neiging te oordelen.

Sieraden met een geboortesteen zijn populaire cadeaus om de persoonlijke betekenis en het gelukkige leven wat je er iemand mee wenst. Een geboortesteen ketting is een blijvend cadeau. Heel geschikt als verjaardagscadeau of geboortecadeautje of …gewoon zomaar omdat je haar lief en bijzonder vindt.

Bestel hier de geboortesteen tree of life ketting van jouw maand voor extra veel geluk!

 

Groetjes

 

 

 

 

Maud

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *