15% korting op Ocean Love

15% korting op Ocean love

 

Vandaag is het Wereld Oceaan dag.  De aarde bestaat net als ons lichaam uit zo’n 71% water. Ze regelt het klimaat en zorgt voor onze voeding. Er gaat geen druppel verloren van het water op de aarde. Wat verdampt gebruiken we om ons land mee te besproeien en onze gewassen mee te laten groeien. Plastic in de Oceaan betekent plastic op ons bord.

Goed dat er steeds meer initiatieven zijn om onze Oceanen schoon te maken en overbevissing tegen te gaan.  Op wereld Oceaan dag zijn er verschillende grote acties die over de hele wereld gehouden worden.  Er gaat aandacht naar de overbevissing en naar het oplossen en verminderen van de plastic berg.  Er zijn verschillende mooie initiatieven waar je zelf een bijdrage aan kan leveren zoals deze petitie van Green Peace om het plastic in de supermarkten te verminderen.

Zelf kan ik me niet anders herinneren dan van jongs af aan aan zee te zijn geweest. Altijd druk in de weer met de treasures die de zee me steeds weer bracht. Schelpen  zoeken en zandkastelen versieren met de mooiste creaties uit de zee. Als jong volwassene leefde ik in Florida waar mijn liefde voor het werken met 14 karaat goldfilled goud ontstond.  Een geweldige tijd bij de oceaan. En ik weet nog goed hoe ik mijn eerste sieraad creaties met ‘treasures uit de zee’ maakte.

Iedere zomer vindt je dan ook altijd enkele creaties met koraal en schelpen in mijn collectie terug.
Vandaag heb ik ze verzameld in de Ocean Love shop en krijg je tot en met zondag 10 juni 15% korting op alles in deze shop met de code : oceanlove

 

Happy World Ocean day!

 

Groetjes,

 

 

 

 

 

Maud

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *