14 karaat Gold Filled Goud

14 karaat Gold filled Goud

Wat is dat?

Het is nu al ruim 11 jaar dat we vrijwel al onze creaties ermee maken, maar in Europa is het nog steeds niet zo bekend.

We houden ervan omdat het dezelfde uitstraling en eigenschappen heeft als massief goud, maar een stuk aantrekkelijker geprijsd is.
Op deze manier kunnen we je steeds weer een prachtig uniek sieraad ontwerp aanbieden wat duurzaam is en net als goud een heel leven lang meegaat.

Gold filled

is een kwalitatief hoogwaardig product wat je niet met verguld mag vergelijken.  Het is een goud legering, waarbij een hoog percentage goud wordt gebonden aan een ander metaal (legering van goud). Hierdoor is het ‘door en door’ en dus geen laagje wat er makkelijk af slijt. Het is daarom ook aanzienlijk duurder dan vergulde materialen, maar goedkoper dan massief goud. Wel heeft het dezelfde geel gouden kleur en dezelfde (anti allergeen) eigenschappen, waardoor het net zoals bij goud het geval is, door iedereen gedragen kan worden.

Levenslang plezier

Je gaat dus net als bij massief goud een leven lang plezier hebben van een Gold filled InTu jewelry design sieraad. En daar worden wij natuurlijk ook heel blij van. InTu juweeltjes zijn tijdloos en hebben een diepere betekenis door het gebruik van de symbolen en de edelstenen. Juweeltjes die je koestert en steeds weer dicht bij je hart wilt dragen.

Een prachtig blijvend cadeau voor jezelf of voor iemand anders die je in je hart gesloten hebt. 

Met liefde behandelen

Maar je moet ze natuurlijk wel met net zoveel liefde behandelen als massief goud. Waar je rekening mee moet houden is dat alle sieraden of het nu van goud zilver of gold filled is gemaakt, in zijn algemeenheid gevoelig zijn voor water. Zorg er dan ook voor dat je je sieraden af doet als je gaat douchen of naar de sauna gaat. Houdt ze uit de buurt van chemische stoffen.
Mochten je sieraden dof worden dan kan je ze altijd  met een zacht doekje op poetsen om de glans terug te brengen.

Gold filled sieraden zijn prachtig. En wat ik zelf ook heel fijn vindt is dat vooral de oorbellen heel fijn zijn om te dragen omdat ze lekker licht zijn.

Dus geniet vooral van je gold filled sieraden! Mocht je nog vragen hebben of er iets met ons over willen delen, aarzel dan niet en stuur een mailtje naar
 klantenservices@intujewelry.nl

 

Groetjes,

 

 

 

Maud

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *