10 manieren om je vibratie te verhogen

10 manieren om je vibratie te verhogen

Soms is het zo dat de moeheid je overvalt. Door alles wat er van buiten op je af komt voelt je je niet goed gegrond of ben je steeds zomaar opeens emotioneel. In plaats van mee te gaan in de neerwaartse spiraal kun je er ook bewust voor kiezen om je vibratie te verhogen. Juist op deze momenten! Het je gewaar worden is altijd de eerste stap en daarmee heb je al 80% binnen zeg ik altijd maar.

Zelf merk ik altijd dat als ik op deze momenten, de energie in mijn lichaam dan verhoog, mijn mind ook wel weer vlot volgt. De gemakkelijkste manier is door je mond hoeken bewust omhoog te krullen. En zomaar zonder dat er ook maar een enkele aanleiding toe is een glimlach op je gezicht te toveren.  Je energiesysteem veranderd direct. Probeer het maar eens.

Hieronder heb ik nog 10 makkelijke manieren om je frequentie te verhogen voor je opgeschreven.

1. Vind iets waar je blij van wordt en van geniet.  Kijk om je heen er is zoveel moois te ontdekken.  Vreemd genoeg merken we het vaak niet op, maar schoonheid is echt overal om je heen te vinden, van de ochtenddauw tot aan de sterren. Neem er de tijd voor om het op te merken en te waarderen. Of het nu de geur van een bloem is of de manier waarop een regendruppel in een plas valt, waardeer het moois dat het leven te bieden heeft.

2. Maak een lijst van alles waar je dankbaar voor bent. Door een dankbaarheidslijst te maken, verschuift je vibratie van focussen op wat je niet hebt naar wat er al allemaal in je leven is. Er is meer om dankbaar voor te zijn dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Je kunt beginnen met ‘Ik leef!’ en vanaf daar uitbreiden. Dankbaarheid is een super fijne grond houding.

3. Mediteer. Zit in een comfortabele houding, sluit je ogen en adem in en uit. Te vaak gaan we gehaast en met een verstrooid hoofd door onze dagen heen waardoor er veel stress is en angst getriggerd wordt. Meditatie helpt je om je geest rustig te maken en je in een vredige energie te brengen. Het is misschien wel het best bewaarde geheim en het beste wat je voor jezelf kunt doen. 10 Minuten meditatie per dag kunnen je leven voor altijd veranderen.

4. Doe iets voor een ander. Door aan een ander te geven, verander je je denken van “ik heb niet genoeg”, naar “Ik heb meer dan genoeg om met anderen te delen”. En..Overvloed is een hele hoge trilling.

5. Stop met klagen en roddelen. Klagen en praten over brengt je in een hele lage trilling.  Woorden zijn energie. Vraag jezelf eens af: zou je meer willen hebben van de dingen waar je het steeds maar weer over hebt? Als dat niet zo is, stop er dan gewoon mee, draai het om en verleg je focus op iets waar je je op  verheugd.

6. Beweeg.  Doe Oefeningen. Word actief. Trilling vereist beweging. Hoe meer je beweegt, hoe beter je trillingen bewegen. Dus word actief! Dans!

Hoe gelukkiger je je voelt, hoe meer je gelukkige ervaringen je naar jezelf toe trekt omdat je op een andere frequentie werkt.

7. Realiseer je dat je meer controle hebt over je leven dan je denkt. Je bent geen slachtoffer van omstandigheden, verleden, gezinsopvoeding, trauma of iets anders.
Je kunt je leven in een seconde veranderen. Laat dit tot je doordringen.
In veel wijsheid tradities noemen we dit totale verantwoordelijkheid nemen.
Niemand is verantwoordelijk voor hoe jij je nu voelt, behalve jij. Het is een zegen en het geeft je je kracht terug.

8. Adem. Ga er gewoon even voor zitten en probeer langer en voller en meer ontspannen te ademen. Ademen heeft een direct effect op je zenuwstelsel en het helpt je om te kalmeren. Een rustige trilling is een hoge trilling.

9. Doe iets waar je bang voor bent. Angst is het wat ons ervan weerhoudt om in een staat van liefde en geluk te zijn. Als je die angsten onder ogen ziet, opent dit een grotere wereld van mogelijkheden voor je.  Heb je hoogtevrees? Boek een half uurtje sky diven. Als je dit doet begin je je te beseffen dat je angst erger was dan het probleem. Het levert een fijn gevoel van opluchting in je op waardoor je weer meer ruimte maakt voor jezelf.

10. Heb een goed gesprek met een vriend. Praat over je ideeën, je dromen en je wensen. Wat heb je allemaal voor jezelf gepland? Hoe ziet de werkelijkheid er voor jou uit? Hebben we als spirituele wezens een menselijke ervaring? Door hierover te praten en groots te denken verhoog je niet alleen je eigen vibratie maar ook die van je vriend of vriendin

Heb je niemand om het hierover te hebben of met wie je het kunt bespreken, stuur mij dan even een mailtje met jouw vraag. Dan hebben we het er over, ik kijk graag met je mee.

Groetjes,

Maud

P.S. Kijk ook even in de Edelstenen Gids en kijk welke steen er nu direct voor jou naar voren komt. Lees dan de energie en diepe betekenis van de steen. Je zult zien dat die nu exact klopt bij waar je bent. Magisch of niet, dat is hoe energie werkt 🙂 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.